Voorwaarden

Als u opdracht heeft gegeven aan ons bedrijf om de uw parket te laten schuren en afwerken, ontvangt u per email een afspraak met daar in vermeld wat u moet voorbereiden, garantievoorwaarden en betalingsvoorwaarden.

Facturen zijn contant of via Ideal te voldoen aan het einde van de werkzaamheden, bij oplevering.

Wij bieden volledige garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden bij normaal gebruikt van de vloer. Zorg wel dat u de gevraagde voorbereidingen uitvoert, het juiste onderhoud aan de vloer verricht en de geadviseerde droogtijd in acht neemt. Hierover wordt u duidelijk geadviseerd. Er wordt geen garantie gegeven op waterschade , gevolgschade en inferieure vloeren.

Voorwerpen die het schuren hinderen, zoals radiatoren, deuren die aan de vloer aansluiten, vlakplinten, profielen, laaghangende kasten , modems etc. dienen bij aanvang van de werkzaamheden te zijn verwijderd. Als het eindresultaat hierdoor beïnvloedt wordt valt dat nooit onder enige garantie.

Verzuurd hout, zwarte plekken, Tannine ontstaan door vocht, metaal, urine (huisdieren) of een chemische reactie etc. in het hout kunnen niet altijd gegarandeerd verdwijnen door de schuurbeurt.

Getoonde kleurstalen zijn nooit een garantie voor het eindresultaat, deze zijn slechts een indicatie. De structuur van het hout bepaald uiteindelijk de kleur. Gerookt eiken en bepaalde donkere soorten (eikenhout) zullen veel donkerder uitvallen dan het kleurstaal. (Dubbel) gerookt eikenparket kan na het schuren wat vlekkerig worden. Kleine schuurkrasjes kunnen vooral bij kleurolie zichtbaar zijn. Wij zijn nooit aansprakelijk voor kleurverschillen en dergelijke krasjes.

Wij bieden een stofvrij schuurtraject aan, mocht er onverhoopt toch stof zijn valt dit nooit onder enige garantie.

Afval wordt niet meegenomen.

U hebt altijd recht om een opdracht kosteloos te annuleren.

Bent u tevreden? Vertel het ook een ander!

Bent u niet tevreden? Dan dient u dit schriftelijk (uitsluitend per brief of per email) binnen 1 week aan ons te melden. Dit kunt sturen naar info@parket-schuren.com of Smederijstraat 2, 4814DB Breda t.n.v. Parketschuurtechniek Boxtel BV.